sunnuntai 21. elokuuta 2011

sing with me, sing for the year sing for the laughter, sing for the tear

Hellouu ! Mun vikko on mennyt ihan älyttömän nopeesti ja kaikenlaista on ehtinyt sattua... nimenomaan sattua, meinaan onnistuin venäytttämään yleisurheilus nilkan nivelsiteet. Parin päivän aikana tulikin sitten katottua koko Skinssin eka tuotantokausi.
Perjantaina innostuttiin pikkusiskon kanssa viettelemään vähän pikkujoulua, kaikki lähti pakastimesta löydetystä piparitaikinasta ;) ! Perjantaina katoin kans Hachiko- leffan ja vaik se oli vähän tylsähkö, itkin varmaan litran kyyneliä. Ehkä se väsymys vähän vaikutti...
Perjantain ja lauantain välisenä yönä koin jonkun ihmeparantumisen, ja vaikka mun nilkka ei täysin kunnossa ollutkaan, pystyin lähtemään Pepin kanssa lauantaina Turkuun. Vaikka mitä kivaa tarttu mukaan, lisää niistä vaikka huomenna. Illalla lähettiin Emmin kanssa Rockin Hoodiin kattelemaan bändejä ja viettämään iltaa, ja oli kyl hauskaa :---). Tapahtuman jälkeen suunnistettiin porukalla syömään ja söin varmaan elämäni erikoisimman makusta pizzaa.
Tänään nukuin piiitkät unet ja sen jälkeen nautin ajasta yksin kotona, ja tein ruokaa ja kääretorttua, siinä jossain välissä onnistuin kans lukitsemaan itseni lukkojen taakse ! Illemalla lähettiin Emin kanssa mautoilemaan ympäri Saloa ((:

Tulipa pitkä teksti, ja silti tuntuu et jäi vaikka mitä kertomatta, niin siinä käy ku ei postaile vähän aikaan !






Kuvasaldo on nyt aika onneton, oon ollu vähän laiska raahaaman kameraa mukana...

Öitä, nähkää unissä ötököitä !

2 kommenttia:

  1. aika taide toi kääretorttu :DDD

    VastaaPoista
  2. haha eikö ;) melkein yhtä hieno ku meiän tortut sillon joskus kevääl :DD

    VastaaPoista