torstai 15. syyskuuta 2011

The world is a book, and those who do not travel read only a page

Rakastan matkustelua ja muita kulttuureita ja onneks oon myös saanu matkustaa suht paljon elämäni aikana, lähinnä Euroopan sisällä. Lisäks meillä on ollu yhteensä neljä "vaihto-oppilasta" (USA:sta ja Turkista) koulun kautta ja oon niittenki myötä oppinu paljon kaikenlaista. Tulevaisuudessakin halusin nähdä paljon uusia paikkoja ja joku vaihto-oppilasjuttu ois haaveena. Tässä mun mieleenpainuvimmat reissut:
Maltan kielimatkaa kesällä 2010 Roosan kanssa en unohda ikinä! Uusia kavereita, biletystä ja aurinkoa ilman vanhempia.Sieltä tuli ihan hirveesti uusia kokemuksia, ja ehkä oppisin ihan vähän enkkuuki ;)

Thaimaan matka viime talvella oli tosi ainutlaatunen, koska en oo koskaan ennen ollu Aasian puolella ja rakastuin tohon maahan! Käytiin tosi paikallisissa paikoissa, esim. kyläkoulussa ja paikallisen perheen kotona ja oli upeeta päästä niin lähelle sitä kulttuuria. Lisäks mm. ratsastin norsuilla ja kävin norsuhieronnassa, sekä söin iihanaa ruokaa!
Mun viimeisin ulkomaanmatka kohdistu Kreikkaan äitin kanssa ja oli ihan huippua! Mieleen jäi etenkin meriretki, kreikkalainen ilta ja meidän pieni, mut tosi kodikas hotelli. Äitin kans oli kiva matkustaa ja Rhodoksen vanhakaupunki oli tosi hieno! :)

Näiden lisäks oon käyny Espanjassa 6 kertaa (?), Italiassa, Kreikassa ennenkin, Kyproksella, Bulgariassa, Venäjällä, Norjassa, Ruotsissa ja Virossa. 

Haaveena ois päästä elämän aikana vielä ainakin Väli- Amerikkaan, Austaliaan, Ranskaan ja Intiaan.


+ meidän ihanat vaihtarit: Lydia ja Katie USA:sta 


No matter where or why you travel, there is always something wonderfully new to be found





4 kommenttia:

  1. Tää ei nyt millään tavalla liity tähän postaukseen, mut sä oot ihan samannäköinen jonkun näyttelijän kanssa. Harmi ku en saa sitä nimee mieleen :D Mut sulla on aivan ihanan blogi! :) Ite oon kans 15-vuotta täyttävä tyttö, joten ihana oli lukee näitä sun postauksia ja huomata miten samanlaisia juttuja on muillakin 15-vuotiailla :)
    http://dreamscometruevilja.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Aijaa, jännää! Ja kerro jos saat mieleen :Ddd Mut hei tosi kiva kuulla ja iisot kiitokset sulle!(:

    VastaaPoista
  3. ihana toi ekakuva!
    http://charmantrobe.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. niinpä! Ikävä noita maisemia...

    VastaaPoista