sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

kaikki mikä alkaa po on paskaa/ SUMMER UP 2012!!

Jalat tekee kuolemaa, ääni
käheenä kiljumisesta ja väsymys painaa päälle, mut kaikki tä kertoo vaan mielettömästä viikonlopusta! Olin ekaa, mutten todellakaan viimistä kertaa festareilla, koska taisin jäädä koukkuun siihen festarifiilikseen.


Kattokkaapa myös hieno koostevideo Tarun blogista;)
Esiintyjäthän on Summer Upissa ihan omaa luokkaansa. Tuli katsastettuu mm. Elokuu, JVG, Raappana, Kuningasidea, Nygård, Aste ja Cheek... Pisimmät korret veti kuitenkin kaks ihan älyttömän karismaattista miestä: Jukka Poika ja Mohombi!! Jukka Pojan keikalla ajantaju unohtu, Jukka Poika revitteli ja ite sai vaan fiilistellä. Vähintään yhtä hyvä oli kuitenkin siis Mohombi. Hulluu, miten yks artisti voi saada parikymmentä tuhatta ihmistä ihan sekasin. Päästiin vielä tunkemaan niin hyville paikoille, etten ois ikinä uskonu. Tunnettiin selvästi jopa se lavan liekkien kuumuus.
Mikään esiintyjä ei korvaa huonoa seuraa, mutta Summer Upissa se ei todellakaan ollu ongelma. Reissussa olin siis Hilkan, Tarun ja Emmin kanssa ja parempaa seuraa ei ois voinu olla! Kiitti tytöt
 Kaikki hyvä kuitenki loppuu aikanaan ja Summer Upin lisäks jouduin sanomaan hyvästit Tarulle ja Hilkalle, joita nään seuraavaks vasta reilun kolmen viikon päästä... Pitkä aika olla erossa ihmisistä, joihin on lähestulkoon joka päivä yhteydessä. Vallottakaa tytöt Malta ja tulkaa elossa kotiin.. Homecoming- bileitä ootellessa;D
Äsken oltiin kokkailemassa mä, Ape, Johanna ja Topias ja nyt ois pakkausviimeistelyjen aika. Huomenna siis yks mun pitkäaikaisista haaveista toteutuu, kun pääsen katsastamaan, miltä kesä näyttää Pariisin suunnalla!!

6 kommenttia: