maanantai 8. lokakuuta 2012

BEST MEMORIES COME FROM BAD IDEAS

     Heyo! Löysin kahden viikon takasia kuvia viikonlopulta ja päätin tulla jakamaan muutamat teillekin, kun on ollu vähän hiljasta blogirintamalla! Perjantaina kokoonnuttiin porukalla Emmille viettämään rentoa iltaa. Käytiin pienellä lenkilläki ja jutun laatu vaan parani illan mittaa! Lauantaina koitti kauan ootettu ilta, ku kokoonnuttiin Lotan. Tarun, Hilkan ja Emmin kaa meille toteuttamaan asioita, joita ollaan aina haluttu tehä, mut ei oo saatu aikaseks. Kaikkeee en voi tääl blogin puolel paljastaa, mut iltaan kuulu mm. 30cm:n subit ja Notebook (paras itkuleffa ikinä!!). 
Tänään on ollu tosi jees päivä, lukuunottamat aamuista ranskan - ei niin putkeen mennyttä- koetta! Iltapäivän vietin Emmi, Tarun ja Hilkan kaa meillä kakun ja kuulumisten vaihdon merkeissä. Tuli kans suunniteltua vähän seuraavaa never ever- iltaa... hahah mistä näitä huippuideoita tulee!
Nyt mua oottais loputon määrä koulu- ja vaihtarijuttuja... onneks just tällä hetkellä mulla on fiilis, et jaksaisin mitä vaan, syynä lähestyvä syysloma!

12 kommenttia:

  1. Onks Roosalla blogia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ketä roosaa tarkotat:D? Rossulla, joka on tos yhes kuvas ei oo mut yhellä mun kaverilla Roosal on: http://bubblegumsmile.blogspot.fi/

      Poista
  2. millo ja minne oot menos vaihtoo (:

    VastaaPoista
  3. Tarkoitin et onks sun siskollasi roosalla blogia?
    Onks peppilla tai emmilla blogia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun siskopuolella Rossulla ei oo blogii, eikä Emmil, Pepil on :)

      Poista
  4. vähän söpö toi eka kuva :: DDDD

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. tee postaus sun perheest:)?

    VastaaPoista