keskiviikko 14. marraskuuta 2012

First Egypt days!

  Rossun - ja toivottavasti jonkun muunkin iloksi - sain viimein aikaseksi käydä läpi jo muutaman viikon takasia lomakuvia. Niitä riittää, joten Egypti- aiheisia postauksia on varmasti tulossa vielä lisää. Oli tosi rentouttava reissu ja nyt kuvia selaillessa aloinkin kaipaamaan heti takasin Egyptin paahtavan auringon alle... Kaks viikkoa oli kokonaisuudessaan ihana, mut ihan ykkösjuttu koko matkassa oli, et pääsin vihdoin ja viimein kokeilemaan snorklausta. Käytiin muutamassa eri paikassa snorklaamassa; nimensä veroisella paratiisisaarella ja tajuttoman upeella koralliriutalla. Rakastuin tohon lajiin, veden alla ajantaju unohtuu ja tuntuu, kuin leijuis jossain kokonaan eri maailmassa. Voi vaan kuvitella kuin älyttömän siistiä laitesukellus on!  Ehkä sit vaihtarivuonna...

Vaihtarivuodesta puheen ollen eilen läpi yön väännetyt paperit lähti tänään kohti Exploriuksen toimistoa... oh god aussikuume vaan kasvaaa!! 

4 kommenttia:

 1. säki alat päästä vähitellen fiiliksiin vaihtovuodest ;)

  VastaaPoista
 2. heii, löysin sun blogin ja huomasin et oot kans lähdössä vaihtariks ausseihin :D! Lähetkö heinäkuussa? Oon nimittäin ite lähössä sillon exploriuksen kautta myös!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii juu oon lähössä heinäkuussa kans:):) tä on ihan mahtavaa koska en tiiä ketää muit ausseihin lähtijöit!!

   Poista