maanantai 5. marraskuuta 2012

imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring

Onks teille koskaa käyny niin, et ootte vahingos nukkunu ihan liian myöhää ja tuntuu et oisitte hukannu koko päivän? Heräsin tänää vasta kahden paikkeilla ja en oo saanu oikee mitää aikaseks, lukuunottamatta Johannan kaa kahvilla käymist.
Tä viikko on vierähtäny ihan älyttömän nopeesti! Alkuviikko meni täysin koulujuttujen paris, mut onneks torstaina sai rentoutua kunnolla, ku mentiin Tarun ja Emmin kaa Hilkalle kokkailemaan superhyvää tacosalaattii ja nauramaan vatsalihakset kuntoon! Lisäks söin elämäni ekaa kertaa mutakakkujätskii, mikä oli jotain niin taivaallist. Ilta vähä venähti ja oliki hieman tuskaa herätä Hilun kaa kasiks liikkatunnil, ku noi kaks muuta jäi jatkaa unia! Noh, siitäki selvittii ja ku palattii takas ja oltii syötyy jo aamun toine aamupala otettii porukal mun Egyptistä hankittu vesipiippu ekaa kertaa käyttöö! Kova säätäminen siin oliki, mut saatii me se loppujen lopuks jotenki toimimaa:D Kotii tulin vast perjantai-illal ja se kuluski Anniinan kaa halloween fiiliksis Kauna- leffaa katellen. Anniina oli ihan paineis, ite taisin olla liian väsyny pelkäämään.
  Lauantain lähettiin Pepin kaa auttaa Jannikaa leipomaa hänen poikakaveril, jonka kans Jannikal tuli tänää kaks vuotta yhdessä täyteen tuitui :) Käytiin Pepin kaa tsekkaamas kans Skyfall. En ollu ikinä nähny yhtäkää Bond- leffaa ja aattelin, et ne ei oo mun juttu, mut tosta tykkäsin ihan sikana! Yö meil oli Anniinan kaa talo kahestaa käytös ja käytettii tilanne hyödyks ruokaa tehden ja popittaen myöhään yöhön!
Ens viikkolla on lomaututukset, ja mulla on koko viikkona ainoastaan 2 tuntii liikkaa. Saa ainaki rentoutua, nähä kamuja ja lisäks suunnitelmis ois tän kaatopaikan suursiivous!

2 kommenttia:

  1. Voi epistä mullekki kelpais kyl viikko vapaata..,:((

    VastaaPoista
  2. Voi kyllä ainakin kesällä kävi monesti niin etttä heräsi hirveän myöhään joka päivä ja siinäpä se kesä sitten meni :/

    VastaaPoista