torstai 7. maaliskuuta 2013

isäntäperhe, hajuvesirakkaus & muuta jännää

Elossa ollaan! En oo pitäny teitä viime aikoina ihan ajan tasalla mun liikkeistä, mut nyt paloin halusta tulla jakamaan yhen jutun mitä en oo vielä blogin puolella kertonu... Ystävänpäivänä mulle siis soitettiin Exploriukselta ja ilmotettiin, että nyt ois isäntäperhe löytyny! Istuin Figarossa ja koko kahvila tais päästä todistamaan mun sekoomiskohtausta, niin puun takaa toi tieto tuli! Oletin et perheen saamiseen menis paaljon enemmän aikaa. Pääsen siis asustelemaan Länsi- Australiaan, miljoonakaupunki Perthin liepeille. Meen asumaan älyttömän mukavalta vaikuttavan mm.sukellusta harrastavan nuorehkon pariskunnan luo ja mikä parasta, nä asuu ihan rannan tuntumassa.. ah kuulostaa hyvältä ainakin mun korvaan! Vaihtarijutuista tulen kertomaan vielä monet kerrat - viimeistään sitten nyt suunnitteilla olevassa uudessa aussiblogissa ;) 
1. Sofia pyörähti pikasesti Salossa ja aika meni yllätysyllätys mm. syömisee 2. Uutta kevättakkia, erityisest toi väri on ihan nappi! 

Oivoi mulla olis niiiin paljon teille kerrottavaa, et en ees tiiä mistä alottais! Sunnuntaina mua odottaa konfis, vietin siis hiihtoloman isosena, enkä kadu yhtään. Meillä oli tosi ihanat leiriläiset ja älyttömän hyvä isosporukka! Oli ihan huippua nähä, että myös "pikkuset" viihty :) Iso kiitos kaikille ketä mukana oli ja tätä nyt lukee! ♥ Konfiksen kanssa mulla oli pieni vaateongelma, kun mun kaapista ei ihan tilaisuuteen sopivaa mekkoa ois löytyny; kaikki on liian kesäsiä tai vaan biletykseen sopivia. Onneks Anniina on jälleen mun pelastava enkeli ja lainaa mulle hänen yhtä mekoa. Korallinpunanen väri vähän mietitytti aluks, mut kai välillä pitää poiketa siltä omalta mukavuusalueelta :D

     1. Hilun kanssa tehtiin listaa asioista, jotka halutaan kesällä (mun tapauksessa oikeestaan kesäkuussa) tehä.. kiire tulee! 2. Paras karaokeilta! 3. Isostelua feat Emma♥ 4. Svetlana, Tatjana ja Valentina!! Iltaohjelmien pitäminen oli ihan sairaan hauskaa ja oli niin kiva päästä näyttelemään pitkästä aikaa :) 
Ainiin, äiti toi Dubaista Victoria's Secret- juttuja ja im in love!!!! Etenkin tosta kuvassa näkyvästä hajuvedestä tuli heti ihan lemppari  Lisäks sain tuliaisena iihanan peplum mekon, joka toivottavasti pääsee mahdollisimman pian käyttöön hehe.. tä tyttö haluu juhlimaan!

2 kommenttia:

  1. ÄÄÄ!! kiljuin täälä melkein sun puolesta ku luin ton otsikon! Onnea isäntäperheen saamisesta!:) Kuulostaa tosi ihanalle! Eikä, nyt ku osa meistä aussilähtijöistä on jo saanu isäntäperheen en millään jaksais odottaa mun tietoja..!

    VastaaPoista
  2. hihi ihana kuulla, voi kiitos!:) kyl ne sieltä hei tulee ja varmast odotuksen arvosta ;)

    VastaaPoista